Euroopan unionin lainsäädännön (GDPR) noudattaminen

Kaspersky Password Manager noudattaa yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtoja kaikilla alueilla, joilla sovellusta jaellaan.

Hyväksymällä loppukäyttäjän käyttöoikeussopimuksen vahvistat, että olet tarpeeksi vanha asentaaksesi Kaspersky Password Managerin. Kun Kaspersky Password Manager on asennettu, sinulle näytetään luettavaksi ja hyväksyttäväksi Kaspersky Password Managerin alkuasennuksen ja käytön edellyttämät ehdot: tietojen käsittelyyn liittyvät ehdot ja tietosuojakäytäntö.

Sinua pyydetään myös hyväksymään Markkinointitoimintojen tietojen käsittely -lausunto, joka vaaditaan, jotta Kaspersky voisi tehdä sinulle hyödyllisempiä tarjouksia. Jos päätät hyväksyä tämän lausunnon, voit milloin tahansa hylätä sen asetuksista.

Tärkeää: Yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) ehtojen mukaisesti Kaspersky Password Managerin versioon 9.1 tai uudempaan päivittämisen yhteydessä sinua pyydetään uudelleen hyväksymään loppukäyttäjän käyttöoikeussopimus ja tietojen käsittelyyn liittyvät ehdot sekä tietosuojakäytäntö. Kun päivität Kaspersky Password Manager 10.2:een tai uudempaan, sinua pyydetään hyväksymään myös Markkinointitoimintojen tietojen käsittely -lausunto.